Gebruikers handleiding Company.info Dashlet

• Maak een nieuw Account / Organisatie aan in SugarCRM.
  • Voer het KvK nummer in of een (deel van) de Bedrijfsnaam en de plaatsnaam van het Bezoekadres / Shipping adres.

Zoeken op Bedrijfsnaam + plaats kan leiden tot meerdere zoekresultaten. Deze worden getoond in het dashlet aan de rechterkant.

Selecteer het juiste zoekresultaat en druk vervolgens op de blauwe knop

De bedijfsgegevens worden nu ingevoerd in het Account record.

Sla tot slot het record op.