Installatie handleiding CRMprofs Easy Contact Mailer

STAP1
Installeer module CRMprofs Easy Contact Mailer

STAP2
Maak E-mail template

STAP3
Maak in de Contacts module een nieuw veld check_mail_senddati_c (Field Name exact overnemen)

Let op! Datum veld, (niet datum tijd)

STAP4a
Maak in de Contacts module een nieuw veld send_mail_c (Field Name exact overnemen)

Advies: zet Audit aan.

Stap4b
Maak dropdown list send_mail_c_list (exact aanhouden)

Vervang de (min) - tekens door (underscore) _ tekens

Stap 5
Zet de velden uit 4a en 4b in de Detail layout van contacts
    • Related Articles

• Gebruikers handleiding Company.info Dashlet

Maak een nieuw Account / Organisatie aan in SugarCRM. Voer het KvK nummer in of een (deel van) de Bedrijfsnaam en de plaatsnaam van het Bezoekadres / Shipping adres. Zoeken op Bedrijfsnaam + plaats kan leiden tot meerdere zoekresultaten. Deze worden ...